KONTAKT

facebook

facebook

Kontakta oss

Du är alltid välkommen till Immanuelskyrkan Malmö! Har du frågor om någon av våra gudstjänster eller övriga verksamheter så finns några olika kontaktalternativ. Telefonen till Immanuelskyrkans expedition besvaras under arbetstid på vardagar. För att komma i direkt kontakt med någon från vårt team, se kontaktuppgifter nedan. Du kan även ställa din fråga direkt i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktformulär

 

Vi hanterar alla personuppgifter enligt GDPR. Vill du veta hur vi hanterar personuppgifter kan du klicka på länken nedan.

Hantering av personuppgifter

Kontakt uppgifter

Adress
Köpenhamnsvägen 3, 217 43 Malmö
(Stadsbuss 1 till ”Själlandstorget”)

Telefon
Se mobilnummer för medarbetare nedan.

E-post
post@immanuel.nu

Stödjande samtal.

Är du i en situation där du behöver prata med någon annan än dem du vanligen har omkring dig? Behöver du någon som lyssnar och hjälper dig att reda i tankarna?

I Immanuelskyrkan finns personer som är beredda att ta tid och lyssna till dig. Det handlar inte om specialutbildade samtalsterapeuter eller psykologer, utan om vanliga människor med vanliga yrken som vill stötta och hjälpa sina medmänniskor.

Dessa personer har församlingens förtroende att hålla stödjande samtal och är införstådda med att det du säger i förtroende till dem inte får föras vidare.

Maila gärna till ears@immanuel.nu.