top of page
40163756315_034c3b153e_o-1.jpg

BArn

Immanuelskyrkan vill vara en församling för alla åldrar. Därför är barnens gudstjänst utformad på ett sätt som är relevant för dem. Vi vill att kyrkan ska vara tillgänglig i alla livets säsonger, därför finns en föräldraläktare där nyblivna föräldrar kan ta del av gudstjänsten och samtidigt möta sitt barns behov. Där finns även rum för de yngsta barnen att äta, leka och låta.

Immanuel & Co

Immanuel & Co är för alla barn som är i åldern 3-8 år. Vi firar en kreativ gudstjänst uppdelat i åldersgrupperna Stjärnan (3-5 år) och Kompis (6-8 år). Barnens gudstjänst innehåller fruktstund, undervisning, bön lovsång och lek. Därefter får barnen välja på olika aktiviteter efter intresse.

Vi vill hälsa på dig och ditt barn innan gudstjänsten börjar. Därför finns barnledare på plats vid kyrktorget för att checka in ditt barn inför gudstjänsten.

XL

XL är vår äldsta åldersgrupp för barn som går i årskurs 3-6, 9-12 år. På söndagar samlas de för en fartfylld gudstjänst med undervisning, kreativ bön, aktivitet och får lyssna till Bibelberättelser.

Boost

Även Boost är för barn i åk.3-6, 9-12 år. Varannan fredag inbjuds de till en kväll med partystämning! Det bjuds på mat, lovsång, undervisning och aktivitet. Äldre ungdomar från vår kyrka leder kvällen. Vi tror att det är viktigt med relationer mellan generationer, och att det gör övergången för barnen till tonårsgruppen enklare. Datum för Boost finns i vår kalender.

Barnloppis
 Varmt välkommen på stor barnloppis den 13 apri kl.8.30-13.00! Kläder och skor är storlekssorterade. 140 säljare (alla bokade).

All entré, fikaförsäljning och 30 % av all loppisförsäljning går till EFI-fadders arbete med utsatta barn i Rumänien. Läs gärna mer om deras arbete här. Vår och höstloppisen 2023 drog tillsammans in 170 000 kr till EFI-fadder!  


Överblivna kläder skänks till Klädhjälpen som stöttar Malmöfamiljer i ekonomisk utsatthet.

 

Entré 20 kr/ vuxen (endast swishbetalning).
En trappa ned säljs gårdagens fika från ett par av Malmös bästa bagerier. Lotterier med presentkort och priser från Malmös butiker och caféer.

 

Av utrymningsskäl måste barnvagnar lämnas utanför lokalen. 

 

Vid frågor kontakta immanuelskyrkansbarnloppis@gmail.com

Kontaktuppgifter

Har du frågor eller skulle vilja engagera dig i barnverksamheten, hör av dig till barn- och ungdomsledare Elias Ärlebring, elias.arlebring@immanuel.nu

bottom of page