top of page
Äkta3.png

Äktenskapskursen

Relationer är fantastiskt, men varken enkelt eller självklart. Äktenskapskursen är skapad för att styrka, hjälpa och vägleda till varaktiga och starka relationer. I sju veckor får ni chansen att som par få värdefull fokusera ämnen som kommunikationens svåra konst, förlåtelsens kraft och hur man hanterar konflikter. I Äktenskapskursen får ni input från en lång rad experter och sedan möjlighet att prata tillsammans som par. Ta chansen att utveckla och fördjupa er relation.

Hur går det till

Kursen är digital vilket betyder att vi möts on-line för att ta del av innehållet. Vi börjar kvällen med drop-in från kl 19:30 och startar själva kursen 19:45. Kvällen avslutas ca: 21:30 I Kursen kommer ni möta Åsa och Niclas Ljung som guidar er genom kursen. Se till att sitta bekvämt, förbered en kopp te eller något lättare att äta. Det är viktigt att ni kan tala ostört med varandra. 

Kursen innebär INTE att ni ska dela något om er relation med andra. Det är ett tillfälle för er att få redskap i ert äktenskap och formas tillsammans. Se det som friskvård för er relation.

Kursen kostar 600kr/par och inkluderar kursmaterial och en avslutande middag. Du anmäler dig till kursen via länken nedan.

Start 12 oktober och 7 veckor framöver med uppehåll för höstlovet.

Har ni frågor kan ni höra av er till Niclas Ljung via mail niclas.ljung@immanuel.nu

bottom of page