top of page

tors 16 nov.

|

Malmö

ALPHA ht 2023

Välkommen att prova ALPHA En mötesplats där vi utforskar kristen tro över en enkel bit mat, samtal i mindre grupper och ett tema för varje kväll.

ALPHA ht 2023
ALPHA ht 2023

Tid & Plats

16 nov. 2023 18:30 – 20:30

Malmö, Köpenhamnsvägen 3, 217 43 Malmö, Sverige

Om evenemanget

Vad är Alpha?

Alpha Kursen är öppen för alla intresserade i att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Hur Alpha fungerar?

Alpha kurser är baserade runt små grupper, ledda av en eller två värdar vars roll är att underlätta och uppmuntra till samtal. Kurser varierar i storlek och kan hållas under morgonkaffet eller under en lunchrast. Men vanligast är kvällskurser som varar cirka två timmar. I Immanuel ses vi på torsdagkvällar.

Vem är Alpha för?

Deltagarna kommer på Alpha kursen av många olika skäl, en del vill undersöka om Gud finns och vissa har frågor de vill diskutera. Många gäster har aldrig varit i kyrkan och andra kan ha gått i kyrkan, men känner att de aldrig haft en personlig förståelse av den kristna tron.

ALPHA KURS veckoformatet

Alpha kursen varar tio veckor, med en hel-dag i mitten. Varje session inleds med en enkel måltid, sedan ett kort föredrag man tittar på en ny aspekt av den kristna tron varje vecka.

Detta följs av en tid för samtal, där alla kan ställa frågor och bidra med sina åsikter.

Det kostar inget att delta i Alpha kursen, även om kurserna kan begära ett bidrag på 30:-/kväll för mat.

Anmäl dig till kim.brynte@immanuel.nu

Dela

bottom of page