top of page

lör 02 mars

|

Malmö

EDENGospel

Eden Gospel får besök från USA och håller konsert 2 mars kl.19.30 i Immanuelskyrkan.

EDENGospel
EDENGospel

Tid & Plats

02 mars 2024 19:30 – 21:30

Malmö, Köpenhamnsvägen 3, 217 43 Malmö, Sverige

Om evenemanget

En liten bit av Chicago kommer snart till Malmö, och vi vill ha med DIG!

Den 2 mars kl 19.30 får vi i Eden Gospel besök från gospelns hemstad av den prisbelönte gospelartisten Cinque Cullar och hans kör The International Peace Troupe! Under kvällens konsert kommer ni få lyssna till båda körer, och såklart få en stor dos av Cinques talang och glädjespridning! Gospel i Chicago är the real deal, och nu har du chansen att ta del av den utan att resa över Atlanten! Du hör ju, detta får du inte missa!

Cinque (uttalas Sin-Q) Cullar är en internationell, prisbelönt artist från Chicago. Han har sedan ung ålder haft en förmåga att nå ut till människor genom sin röst och skapa kontakter världen över. Efter många år i berömda Soul Children of Chicago har han turnerat med bland annat gospellegenden Jesse Dixon. International Peace Troupe grundades och leds av Cinque. Kören är känd för sin inspirerande gospelmusik och har bland annat nominerats till Stellar Awards. Tillsammans har de genom sin musik spridit det glada budskapet till flera länder i Europa och Sydafrika, och nu är de åter i Sverige!

Eden Gospel är en nystartad unga vuxna kör i Malmö, med Immanuelskyrkan som hemmaplan. Med drygt 25 körmedlemmar och ett band utgör vi ett taggat gäng med önskan att sprida det goda budskapet! Kören leds av Sara Ekdahl, en erfaren körledare som bl.a. undervisat på Glimåkra Folkhögskolas gospellinje.

Biljetter säljs här i evenemanget: https://billetto.se/.../gospelkonsert-cinque-cullar-the...

Hoppas vi ses den 2e!

Arrangeras med stöd av studieförbundet Bilda och Immanuelskyrkan.

Vill du sen se och höra mer av dem så kommer de även att sjunga på vår gudstjänst 3/3 kl.11.00

Dela

bottom of page